Hotel Aguas Salinas

Hotell Lodomar

Aguas Salinas utsikt från våning 3 och 4

Poolen på Lodomar

Aguas Salinas vardagsrum

Lodomar vardagsrum och kök

After Golf på Lodomar

Utanför Aguas Salinas

Bra att veta

Försäkring

För Dig som reser utomlands är det viktigt att förutom de sedvanliga handlingarna som pass och körkort att Ni också tar med Ert European Health Insurance Card, som utfärdas av försäkringskassan (kontrollera innan avfärd att kortet fortfarande gäller). Kontrollera också hur Ditt privata försäkringsskydd gäller vid utlands vistelsen. På hemförsäkringen finns oftast en service talong som är viktig att ta med på resan för eventuella händelser som t.ex sjukdom eller olycka.
Vid utlandsvistelse mer än 45 dagar i följd krävs en tilläggsförsäkring, kolla med ditt försäkringsbolag.

Sjukdom och vård

Hemma eller borta kan vi alla bli sjuka och behöva vård. I området kring våra hotell finns ett flertal bra vårdcentraler och sjukhus såväl offentliga som privata. Hotellets personal och värdarna hjälper Er i de olika uppkomna situationerna.

Hyra Bil

Det finns ett stort antal biluthyrnings firmor där pris och kvalité varierar. Av erfarenhet vet vi att det finns en del att tänka på vid bokningen såsom priser, tilläggsförsäkringar, storlek på bil, antal dörrar, antal förare m.m.  Lite av en djungel! Vi rekommenderar en bra bil mäklare/uthyrare laracars som har bra priser samt prisgaranti...försäkring ingår i deras priser!