Hotell Lodomar

Lodomar

Lodomar lägenheterna

Lodomar

Lodomar reception

Lodomar restaurant

Lodomar restaurant

Poolområde Lodomar

Lodomar inomhuspool med havsvatten

Lodomar

Lodomar kök

Lodomar vardagsrum och kök

Lodomar sovrum

Lodomar sovrum

Lodomar badrum

Lodomar badrum

Lodomar terrass

Grillparty på Lodomars takterass

Quiz på Lodomar

Gemensam middag på Lodomar

Dans efter middagen

Piren på Mar Menor når nästan till La Manga

Lodomar strand

Strandpromenad och beach vid Mar Menor

Restaurangområde utanför Aquas Salinas

Restaurang område utanför Aguas Salinas

Hotell Lodomar

Välkommen till gästvänliga Lodomar. Lodomar är ett lägenhetshotell som är beläget i utkanten av staden San Pedro del Pinatar, i området Pagán, 20 km från Torrevieja och 70 km från Alicante.

Hotellet och omgivningarna

Hotellet har 24 timmars reception, restaurang och sällskapsrum/cafeteria/bar. Utomhuspool (ej uppvärmd på vintern), solbäddar, bord och stolar finns tillgängligt för gästerna.

Dessutom finns ett SPA, inomhuspool som har uppvärmt havsvatten (34 grader), med mycket hög salthalt, som är indragen från det ”lilla havet” Mar Menor. Terapeuter över hela världen rekommenderar Mar Menor för dess läkande effekt på personer som lider av psoriasis, reumatiska problem, luft- eller ledgångsbesvär, artros etc etc.
För information om Lodomars SPA, behandlingar och priser ta en titt under Spawww.lodomar.com. Utnyttjande av Lodomars SPA är inte inkluderat i vårt pris.

En promenad på 500 meter från hotellet för oss till Mar Menor beachen, restaurangerna och piren som går rakt ut i havet, nästan till La Manga. Här finns möjligheter till härliga strandpromenader eller så kan du hyra cykel och utforska området närmare.
Boende på Lodomar har också närhet till San Pedros alla affärer, marknader, banker, apotek och till köpcentrat Dos Mares.

Lägenhetsbeskrivning

Lägenhetskomplexet består av 36 lägenheter och är byggt i bungalow stil och i två våningar. Alla lägenheterna är på 46 m2 + en terrass på 15 m2 för lägenheterna på bottenplan och en balkong på 6 m2 för lägenheterna på övre plan. Terrasserna/balkongerna är alla placerade i soligt syd/sydväst läge.

Lägenheterna är lika och består av ett kombinerat barkök/vardagsrum, ett stort sovrum med garderober över hela väggen (i vardagsrummet finns också bäddbar soffa för 2 personer) och bad/duschrum med bidé.  Köket har ingen ugn (men kan hyras för 40€/månad) men har mikrovågsugn och elektrisk kaffekokare (se köksinventarier). Tvättmaskin, safetybox och 32" TV finns i lägenheterna. Lägenheterna har renoverats under 2016-2017.

I lägenheterna ingår gratis Wi-Fi (internet) och Svensk TV4, spanska och internationella tv-kanaler.

Vatten, gas och elektricitet är inkluderat i priset. Hotellet tar betalt 10€/person och natt om fler än 2 personer bor i lägenheten.

Värmekälla i lägenheten är luft/värme pumpar.

Service

Städning sker var 6e dag och byte av lakan och handdukar sker var 3e dag.

Parkeringsplatser finns utanför lägenheterna.

Golf

Golfpaket ingår.

Övrigt

Värdar finns på plats under mars, oktober, november och som arrangerar aktiviteter såsom golftävlingar (singel och lag), puttnings mästerskap på Lo Romero, prisutdelningar, gemensamma middagar med musik och dans, grillparty med allsång, trivselkvällar med frågesport och vattengympa i Lodomars salta inomhusbassäng.
Aftergolf med Happy Hour varje dag mellan 18.00-19.00.

Vi friskriver oss allt ansvar som ligger utanför vår kontroll och påverkan.